Μοντέρνος - Σύγχρονος χορός

Ο Σύγχρονος χορός δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, αντίληψης του σώματος και των προσωπικών δυνατοτήτων. Ο χορευτής παίζει κυριολεκτικά με το βάρος του, τις κατευθύνσεις, το ρυθμό, την ενέργεια. Η ενέργεια έχει ποικίλες διακυμάνσεις: συγκρατείτε και αφήνετε ελεύθερη, χαλαρώνει και συστέλλετε, καθηλώνετε και διαχέετε. Η διαχείριση της ενέργειας προσδίδει στο άτομο μια άλλη δυναμική που παρουσιάζεται ως η ποιότητα της κίνησης μέσα στο χώρο και στο χρόνο.

Η Jazz είναι λαμπερός και δυναμικός χορός με αυξητική ενέργεια έως εκρηκτική. Συνδυάζει την κίνηση, το χορό με απλές ή σύνθετες γυμναστικές ασκήσεις χαρίζοντας στους μαθητές εκτόνωση, χαρά καθώς και εκπαίδευση σε θεαματικά γρήγορες κινήσεις. Χορεύεται με διάφορα είδη μουσικής (μοντέρνα – εμπορικά). Τα μαθήματα της Jazz περιέχουν Hip-Hop, Funky Jazz, RnB, Free Style, Musical. Όπως όλα τα είδη του χορού η Jazz χρειάζεται τεχνική.

Αγγλικό σύστημα ISTD (Modern Theater)

Η Αυτοκρατορική Ακαδημία καθηγητών χορού (ISTD) προσφέρουν συγκεκριμένες ασκήσεις και τάξεις για την σταδιακή ανάπτυξη σωστής και αφαλούς χορευτικής τεχνικής. Τα παιδιά αποκτούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο στον σύγχρονο χορό όσο και στην Jazz. Ενδιαφέρον χορευτικοί συνδυασμοί μέσα από όμορφα μουσικά θέματα και θεατρικά στοιχεία δίνουν μια πρώτη αίσθηση καλλιτεχνίας. Πρώτη η τάξη Primary, ακολουθούν τα Grades 1-6 και μετά τα επαγγελματικά τμήματα.

Οι μαθητές μπορούν να δίνουν εξετάσεις, μετά φυσικά από την κρίση της δασκάλας όσον αφορά την ετοιμότητα του παιδιού, μπροστά σε προσκεκλημένο εξεταστή. Όσοι επιτυγχάνουν λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχίας από την Ακαδημία.

τα τμήματά μας

που θα μας βρείτε

Σχολή χορού Μαρίας Βασιλοπούλου

Καλαμπάκα,
Τρίκαλα
Διογένους 7 , Τ.Κ. 422 00
τηλ : 2432 023310
email : info@mvdance.gr

δείτε μας στον χάρτη

τελευταία νέα

    ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  ΚΑΙ ΩΡΕΣ 18:00 ΕΩΣ 21:00

mailing list