Προεπαγγελματικά - Επαγγελματικά τμήματα

Intermediate Foundation έως Advanced 2
για παιδιά από 11 ετών και άνω.


Συνεχίζοντας την σπουδή του χορού τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του χορευτή ή δασκάλου χορού, αλλά και σε παιδιά που έχουν τη θέληση και την όρεξη να συνεχίσουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στην τέχνη του χορού.

Από αυτό το επίπεδο και μετά θα πρέπει το σώμα να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο ώστε να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο με μεγαλύτερη ωριμότητα και με τις απαραίτητες και πολύ σημαντικές γνώσεις τεχνικής.

Από το επίπεδο του Intermediate Foundation σύμφωνα με την Royal Academy of Dance, ξεκινάει η δουλειά στις Pointes για τον κλασικό χορό, όπως ακριβώς ορίζει και το Υπουργείο.

Vocational Graded Examinations (RAD, ISTD)

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε εξετάσεις που οργανώνονται από την Ακαδημία σε εξεταστικά κέντρα μεγάλων πόλεων (Αθήνα-Θεσσαλονίκη).

Τα πιστοποιητικά σπουδών που παρέχονται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων είναι μια επίσημη, αναγνωρισμένη από την Ακαδημία πιστοποίηση του επιπέδου σπουδών που έχουν κάνει.

Η αναγνωρισμένη πιστοποίηση, καθώς και τα επίσημα σεμινάρια από την Royal Academy of Dance και του Imperial Society of Teachers of Dancing αποτελεί ένα πολύ σημαντικό εφόδιο στις περαιτέρω σπουδές των μαθητών, σε επαγγελματικές σχολές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

τα τμήματά μας

που θα μας βρείτε

Σχολή χορού Μαρίας Βασιλοπούλου

Καλαμπάκα,
Τρίκαλα
Διογένους 7 , Τ.Κ. 422 00
τηλ : 2432 023310
email : info@mvdance.gr

δείτε μας στον χάρτη

τελευταία νέα

    ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  ΚΑΙ ΩΡΕΣ 18:00 ΕΩΣ 21:00

mailing list