Όλα τα επίπεδα, σύστημα (ISTD)

Μοντέρνος - Σύγχρονος Xορός

Ο Σύγχρονος χορός δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης, αντίληψης του σώματος και των προσωπικών δυνατοτήτων. Ο χορευτής παίζει κυριολεκτικά με το βάρος του, τις κατευθύνσεις, το ρυθμό, την ενέργεια. Η ενέργεια έχει ποικίλες διακυμάνσεις: συγκρατείτε και αφήνετε ελεύθερη, χαλαρώνει και συστέλλετε, καθηλώνετε και διαχέετε. Η διαχείριση της ενέργειας προσδίδει στο άτομο μια άλλη δυναμική που παρουσιάζεται ως η ποιότητα της κίνησης μέσα στο χώρο και στο χρόνο.

Η Jazz είναι λαμπερός και δυναμικός χορός με αυξητική ενέργεια έως εκρηκτική. Συνδυάζει την κίνηση, το χορό με απλές ή σύνθετες γυμναστικές ασκήσεις χαρίζοντας στους μαθητές εκτόνωση, χαρά καθώς και εκπαίδευση σε θεαματικά γρήγορες κινήσεις. Χορεύεται με διάφορα είδη μουσικής (μοντέρνα – εμπορικά). Τα μαθήματα της Jazz περιέχουν Hip-Hop, Funky Jazz, RnB, Free Style, Musical. Όπως όλα τα είδη του χορού η Jazz χρειάζεται τεχνική.

Modern Theater

Αγγλικό σύστημα ISTD

Η Αυτοκρατορική Ακαδημία καθηγητών χορού (ISTD) προσφέρουν συγκεκριμένες ασκήσεις και τάξεις για την σταδιακή ανάπτυξη σωστής και αφαλούς χορευτικής τεχνικής. Τα παιδιά αποκτούν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο στον σύγχρονο χορό όσο και στην Jazz.

Ενδιαφέρον χορευτικοί συνδυασμοί μέσα από όμορφα μουσικά θέματα και θεατρικά στοιχεία δίνουν μια πρώτη αίσθηση καλλιτεχνίας. Πρώτη η τάξη Primary, ακολουθούν τα Grades 1-6 και μετά τα επαγγελματικά τμήματα.

Πιστοποιητικό Επιτυχίας

Οι μαθητές μπορούν να δίνουν εξετάσεις, μετά φυσικά από την κρίση της δασκάλας όσον αφορά την ετοιμότητα του παιδιού, μπροστά σε προσκεκλημένο εξεταστή. Όσοι επιτυγχάνουν λαμβάνουν πιστοποιητικό επιτυχίας από την Ακαδημία.